159

Vi arbetar med all typ av kommunikation: Kompletta kampanjer som täcker hela kedjan – från intern till extern kommunikation i alla media och även i butik.

Vi kompletterar våra egna resurser med ett stort, dynamiskt och nära samarbete med mycket professionella leverantörer inom alla tänkbara områden som idag efterfrågas inom media. Vår erfarenhet är att en bra strategisk plattform är grunden för byggandet av ett starkt varumärke. Vi tar fram strategiska plattformar i ett nära samarbete med våra uppdragsgivare.

Några av våra större uppdragsgivare som vi under åren framgångsrikt samarbetat med är Skånemejerier, Ostkompaniet, Sibylla, Hoya, Malmö Stad och Netto.

 

Har du barn? Då känner du säkert till Kalven Kalvin – den lilla kalven som finns på många av mjölkförpackningarna. Det är ett varumärke och en figur som vi på Stenmark & Co har byggt upp från start. Kalvins uppgift är att främja mjölkkonsumtionen och att mota andra drycker som ständigt ökar, t ex läskeblask.

Allerum – långlagrad ost – ett framgångsrikt varumärke som vi varit med att bygga och marknadsföra ända sedan starten 1996.

Sibylla, ett av Sveriges starkaste varumärken, har vi varit med att vårda de senaste tio åren och har tagit fram både Sibyllas varumärkesplattform och ny grafisk profilmanual.

 

Stenmark & Co består av ett antal duktiga medarbetare. Alla har arbetat på stora och framgångsrika reklam­byråer. Tillsammans på Stenmark & Co har vi medvetet valt att verka i personligt och nära nätverk. Vi vill vara flexibla och kostnadseffektiva. För vår egen och för våra uppdragsgivares skull.